U14
Topp1

Nybro IF (P03) - Kalmar FF U13 - (170326)

Md 0ft8c6uy

Nybro IF (P03) - Kalmar FF U13
Slutresultat 1-16 (0-5)

På en fantastisk fin vårdag åkte ett gäng förväntansfulla grabbar till Nybro för att möta Nybro IF:s 03:or i en träningsmatch. Vi ledare såg fram emot att få se grabbarna i en 11-manna match där vi ville se hur vi kan ta med oss det vi tränat på till match.

Det vi fokuserade på i vårt anfallsspel var framförallt rörelse, djupledslöpningar och omställningar samt värderingar när vi skulle äga boll. I vårt försvarsspel var det främst presspelet och överflyttningarna som vi fokuserade på.

Det blev nu inte riktigt så tufs och fysiskt vi var bredda på, brukar bli så när vi möter äldre lag. Utan det blev en snäll match där KFF tog tag i matchen direkt. Redan i matchminut 8 kommer första målet och sedan rinner det iväg till 1-16 innan det är slut. Det som Nybro ska ha all heder av är att man försöker hela matchen, trots att målen rinner in. Nu är det heller inte alltid målen vi tittar på, utan prestationen hur de uppstår. Här ser vi en tydlig koppling till det man tränar på blir man bra på!

Trots det starka övertaget och målskillnaden så tar vi ändå med oss några saker från matchen. Vi håller oss till matchplanen, vi fortsätter att spela som ett lag och sätter kompisen i bättre lägen och tar löpningar för varandra under hela matchen. Våra fokus under matchen tycker jag vi höll matchen igenom, även om skärpan av naturliga skäl var bättre under första halvleken. Matchen spelades i 2x40 min och orkesmässigt såg vi även här starka ut.

Men inga träd växer till himmelen, nu drar vi lärdom och går vidare. Försöker lära oss ännu mer på kommande träningar och matcher, men kul att se att vi är på väg på vår utvecklingsresa!

Målskyttar:
Isak F - 1
Daniel L - 1
Hugo L - 2
Olle S - 3
Ville N - 4
Shamalik - 5

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub