U14
Topp1

Nybro IF (04) - KFF U13 (170402)

Md 0ft8c6uy

Nybro IF (04) - Kalmar FF
Resultat: 1-4 (0-2)

På söndagen den 2 april, bar det ännu en gång iväg till Nybro för spel på Åkrahälls konstgräsplan. Denna gången var det 9-manna spel som stod för dörren. Vi fortsatte att ha en uppställning som är förberedande för 11-manna och även denna match var det KFF, som för dagen spelade i helvitt, som var det spelförande laget. Vi fortsatte att spela bollen, vara rörliga och vara "rädda om bollen" på ett bra sätt.

Det som var glädjande att se var att vi var så varierande i vårt anfallsspel. Vi gjorde mål på instick, djupledslöpningar och distansskott! Det är denna variation som jag upplevers om intressant, vi kan variera oss mycket och vi har stor bolltrygghet inom laget och vi litar på varandra i spelet. Sedan tycker jag vi under hela matchen inte släpper till speciellt mycket bakåt, vilket är glädjande. Nybro försökte även de rulla bollen, men denna dag var det KFF som var det bättre laget. Även om slutresultatet stannade vid 1-4, så hade det kunna bli mer, för bortalaget skapade mängder av chanser och vid ett par, tre tillfällen så träffades målramen. Vi kan även notera att vi även i denna match, direkt replikerade på motståndarnas mål. 2 minuter efter de gjort mål gör vi mål!

Så summera vi helgen så är det två segrar med framförallt bra spel, som vi tar med oss och nu laddar vi för att A-laget fortsätter trenden och vinner i premiären mot Eflsborg!

Målen:
0-1, 4 min, Isak F
0-2, 7 min, Adam E
0-3, 45 min, Luan J
1-3, 66 min
1-4, 68 min, Isak F

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub