U14
Topp1

Kalmar FF U13 - Alvesta GIF P03 (170429)

Md sk rmavbild 2017 04 29 kl. 16.30.14

Kalmar FF U13 - Alvesta GIF P03
P03 S1 Kompisligan
Slutresultat 4-1 (2-0)

Efter att avverkat premiären bort förra helgen, var det dax för hemmapremiären.

Det var ett rappare och lag med högre bolltempo jämfört med senast. Det var extra roligt att se då vi jobbat med detta under senaste träningsveckan, och att sedan grabbarn på så fint sätt omsätter det i match - det värmer i hjärtat på en tränare!

Alvesta kom till Gasten och ville verkligen spela fotboll, de rullade boll så fort de fick chansen, och det blev en trevlig stund för alla på Gasten denna lördag. Kalmar FF var det laget som ägde mest boll, där man försökte hålla ett högt bolltempo och jobba med det vi tränat på. Kalmar tog ledningen i minut 13 genom en riktig "rackarrysare" i första krysset av Olle S i matchminut 13 (se bilden ovan). Sedan tog det bara två minuter så nätade KFF igen, återigen genom ett skott utifrån, genom Ville N. Kalmar FF fortsatte att vara det bollförande laget och ha kontroll över matchen, även om Alvesta inte var ofarliga i sina omställningsförsök, som backlinjen kunde avvärja innan Dino i målet behövde ingripa.

2-0 stod sig i paus och efter att haft ett bra snack i paus, för vi var inte nöjda med 2-0, sårivstartade KFF med att göra 3-0 på en hörna genom Benjamin DF. Men säg den lycka som blir långvarig, direkt efter avspark anfaller Alvesta och via ett skott som letar sig in i bortre hörnet har Alvesta reducerat. Men grabbarna hänger inte läpp länge utan fortsätter att spela boll och genom ett mönsteranfall, med både fart, löpningar, passningskvalitet kan Shama på ett snyggt inspel från Isak F fastställa slutresultatet till 4-1 i 60 minuten.

Målen:
1-0, 13 min - Olle S
2-0, 15 min - Ville N
3-0, 37 min - Benjamin DF
3-1, 38 min
4-1, 60 min - ShamalikMd test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub