U14
Topp1

Tingsryd United P03 - Kalmar FF U13

Md swe  tingsryd united fc 400x250

Tingsryd United P03 - Kalmar FF U13
P03 S1 Kompisligan
Slutresultat: 2-5 (1-3)


På lördagsmorgonen var det dax för avresa till ny match, denna gång till hockeymekkat Tingsryd. Vi kom fram i god tid, grabbarna tog själva den traditionella promenaden för att skaka av sig resan. Matchen spelades på en fin, men långhårig gräsmatta, som det tog ett tag för de rödvita att bemästra.

Tingsryd visade att man inte la fingrarna emellan, redan i matchminut 2 hade hemmalaget tagit ledningen. Men det skakade KFF av sig ganska omgående och efter skott av Olle kunde Eddie håla sig fram och sätta 1-1. Nu var KFF inne i matchen och var det klar spelförande laget, man spelade sig ur situationerna och sårade Tingsryd gång på gång genom djupledslöpande mittfältare bakom deras högt stående backlinje. Ju längre matchen gick desto mer ytor fick bortalaget och det är många fina kombinationer, spelvändningar och genomskärare vi fick se denna fm. 1-3 målet är ett sådan skolboksexempel på hur man löser en högt stående backlinje, Olle tittar åt ett håll slår en perfekt genomskärare till Hugo L åt ett annat och Hugo har tajmat löpningen perfekt - ögongodis! Eller 2-4 målet av Eddie som serverades en macka av Shamalik mmmm! Det känns som vi har ett tryggt spel som laget litar på, tar den fysiska kapen, Det är intressant att se hur grabbarna värdera att när tar vi kampen och när spelar vi oss runt den - moget.

Sedan vill jag också notera att vi fortsätter att fokusera på "my Business" där ute på plan, även om det dras i en arm eller så och fortsätter att använda huvudet i situationerna - mogna och smarta killar!

Sedan får man också notera att åka minibuss med dessa grabbar, det är en upplevelse. Det känns som att vara ute med en hel hoper DJ:s! Det spelas musik, det sjungs och det klappas takt!

Nu tar vi 2 dagars träningsledigt, för att återhämta oss efter en tuff 3 veckors period!

Målen:
1-0 2 min
1-1 5 min, Eddie B
1-2 9 min, Hugo L
1-3 18 min, Hugo L
2-3 36 min
2-4 39 min, Eddie B
2-5 69 min, Shamalik

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub