Topp1

Målvaktsträning med Kalmar FF Ungdom

Varje onsdag fram till midsommar kommer vi i Kalmar FF Ungdom att erbjuda unga målvakter födda 2005-2008 en möjlighet till extra stimulerande målvaktsträning hos oss, med start onsdagen 17 april. Denna träning är både för våra egna målvakter i dessa ålderskullar men även möjligt för intresserade målvakter från regionens föreningar att få delta på.

Ansvarig målvaktsinstruktör: Anders Larsson

Plats: Gasten B-plan.

Tider: kl 17.45-18.30 för målvakter födda 2008-2007

Tider: Kl 19.00-19.45 för målvakter födda 2006 och 2005.

Anmälan: Ledare för laget målvakten spelare i anmäler intresserad målvakt som vill gå på extra träning till Lucas på mail: lucas@kalmarff.se senast måndag samma vecka. Anmälan ska innehåll namn, ålder, förening och ansvarig kontaktperson i föreningen.

På tisdagen får man besked om man har fått en plats till onsdagens träningen,vi har begränsat med plats så alla som anmäler sig kanske inte kan få delta.

Detta tillfälle är det också möjligt för ansvariga målvaktstränare i regionens ungdomslag att komma ner och ta del av målvaktsövningar och kunskapen som Anders Larsson lär ut. Tanken är att man sedan kan ta med sig dessa övningar till sin egna förening.

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub