Topp1

Information gällande coronaviruset

Publicerad 2020-03-13 14:35
Med anledning av coronaviruset och situationen som råder har Kalmar FF tagit fram rekommendationer som ligger i likhet med Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer. Läs nedan vad som gäller från förbundshåll och från Kalmar FF.

SvFF:Träningsverksamhet

Sedvanlig fotbollsträningsverksamhet bör, utifrån vad varje förening själv bestämmer, tills vidare kunna genomföras som planerat. Det är viktigt att inga spelare, ledare m.fl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i träningen. Förening bör löpande hålla sig uppdaterad om Folkhälsomyndigheten kommer med förändrade rekommendationer, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskyddberedskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
Förening bör överväga att inte delta i samlingar som innebär utlandsresor eller längre resor inom landet.

Kalmar FF:s rekommendationer är att planerade träningar och matcher som genomförs i närområdet löper på som vanligt, enligt Svenska Fotbollsförbundets rekommendationer. Turneringar där fler än två lag finns med ska undvikas. Vi kommer även i verksamheten ta stor hänsyn till barn och föräldrar som väljer att avstå träningar och matcher. Det är något vi visar full förståelse för. Om våra ungdomsledare känner oro inför att genomföra träningar och matcher är det helt ok att ta egna beslut att ställa in. Kalmar FF följer utvecklingen i frågan dagligen och kommer följa de restriktioner som meddelas.

Jag kommer även lägga denna info på Kalmar FF ungdoms hemsida. Se även bifogad info från SvFF.

Vid frågor går det jättebra att kontakta Kalmar FF:s klubbchef Lucas Nilsson som finns tillgänglig på lucas@kalmarff.se eller tel.nr 070-233 97 36.

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub