Topp1

P06 3:a i Future Cup.

Publicerad 2018-04-07 09:17
Future bild 2018 p06
Kalmar FF P06 svarade för en stark insats i Future Cup i Göteborg

P06 3:a i Future Cup.

Kalmar FF P06 svarade för en stark insats i Future Cup i Göteborg. I gruppspelet besegrades i första matchen Vasalunds Akademi med 2-1 efter fint spel.

I andra matchen blev det förlust med 2-3 mot Trollhättan som senare blev diskade i tävlingen pga två överåriga spelare. Vi kunde mycket väl ha vunnit även denna match, men ett par misstag i närheten av eget mål blev avgörande.

I tredje gruppspelsmatchen besegrades Höllviken med 3-2, inledningen på matchen dominerade vi med fint passningsspel, varefter vi onödigt bjuder in Höllviken till 2 snabba mål, men seger blev det till slut.

Gruppen slutar med 3 lag på 6 poäng varav vi blir 3:a efter färre gjorda mål.

Efter en placeringsmatch mot Täby som vi inte kommer upp på rätt nivå på så får vi som avslutningsmatch (efter diskningen av Trollhättan) spela match om 3:e pris mot Fredriksstad FK från Norge. Det blir vår bästa match i cupen och även om den slutar 0-0, så är vi närmare än våra motståndare att spräcka nollan.

Matchen går till straffar och det blir dramatik, båda lagen sätter sina 5 första, där vi har marginalerna med oss. Isac rullar in den 6:e, men det gör Fredriksstad också. I den sjunde omgången vill ingen riktigt slå straffen, men vår lagkapten Anton tar sitt ansvar och kliver fram och sätter den dessutom, därefter räddar Lowe deras sista straff och vi har säkrat tredjeplatsen i cupen!

Starkt jobbat hela laget!
Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub