P010
Topp1

VIKTIG INFO - träningstider, internmatch och lagfoto

Publicerad 2018-04-11 21:40

Hej,

Vi har fått följande meddelande från Kalmar FF:

  • Träningstider
    De träningstider ni har just nu gäller, fram tills kommunen ger tillgång till de nya tiderna vi har fått. Anledningen att vi ej kan starta igång med våra nya tider (både på Gastens konstgräs och för er som har grästider), är att kommunen inte har släppt gräsplanerna än. Detta innebär att bl a seniorlagen och akademilagen är kvar på Gastens konstgräs och tränar. När de får börja träna på sina ordinarie hemmaarenor (Bergvik, Gröndal, Fredrikskans etc), då får vi tillgång till de nya tiderna. Anledningen är det väder och kyla vi har haft, vilket har påverkat gräsplanerna. Jag informerar er så fort vi får grönt ljus. Bifogat finner ni träningsschemat för de nya träningstiderna, som alltså börjar gälla så fort vi får grönt ljus. Det kan komma ett snabbt besked, hoppas ni har överseende med detta.

Detta innebär alltså att vi fortsätter träna i Brännarhallen och på Fredriksskans tills vi får besked om när vi kan träna på gasten. Vi har lyckats flytta fram lördagstiden till 09:00 - 10:30 = Sovmorgon:-)

Vi informerar er och uppdaterar kalendern löpande med aktuella träningstider! Håll er uppdaterade via länken https://kalmarff.myclub.se/site_node/4497/events

Viktiga Datum:

- Notera också att vi har lagfotografering på Guldfågeln den 24 april - vi återkommer med mer info inom kort.

- Vi har bokat tid för internmatcher 22/4 från kl 12. Detta som förberedelser inför Hossmoligan, mer info kommer....

Vi ses på lördag kl 9 i Brännarhallen!

Over and out!

/Ledarna

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub