P16/P15
Topp1

Anmälningar till cuper

Publicerad 2018-06-14 21:36
Nu är det dags att anmäla sig till Sparbanken Eken cup i Rävemåla 30 juni och till Eskilscupen i Helsingborg 3-5 augusti

Sparbanken Eken cup 30 juni i Rävemåla

Vi är anmälda med två lag i P06-klassen. Vi deltog i denna cup för två år sedan när killarna gjorde debut i 7-mannaspel. Vi som var med då minns cupen som en trevlig endagscup med fina planer (även om det ösregnade...). Till denna cup kommer uttagning ske baserat på träningsnärvaro och spelmognad då vi spelar i P06-klassen mot äldre killar. Cupen är avgiftsfri för killarna.

Eskilscupen 3-5 augusti i Helsingborg

Vi är anmälda med två lag i P07-klassen. I denna klass är det hittills 69 lag anmälda! Eskilscupen brukar räknas som den näst största cupen i Sverige efter Gothia Cup i Göteborg. Ingen klassindelning sker utan resultaten i första dagens gruppspel ligger till grund för gruppindelningen för dag 2 och på samma sätt sätts nya grupper samman för dag 3. Sammantaget blir det nio matcher under tre dagar. Ingen uttagning kommer att ske till denna cup utan alla som anmäler sig får delta. Kostnaden för kost och logi under cupen, 1000 kr/spelare, faktureras av KFF efter cupen.

Anmäl om er son kan delta senast 19 juni till Mats Yngvesson på mats.yngvesson.kalmar@telia.com.

Meddela även om ni inte kan delta så vet vi läget.

Md 1c918abb2d5b
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub