P16/P15
Topp1

Info Eskilscupen

Publicerad 2018-07-25 13:57
Nu har boende blivit tilldelat och vi ska bo på Nya Nicolaiskolan (Studievägen 2).

Vi samlas där 19.00 på torsdag kväll (2/8). Killarna lämnas av mätta (ingen mat serveras på kvällen) och med utrustning för övernattning och match på samma sätt som i Falkenberg. (Tala gärna lite extra med era söner om kosthållning, vi upplevde i Falkenberg att mycket godis o läsk köptes på kvällar vilket ej får bra resultat på kroppen dagen efter. Viktigt att dricka mer än normalt sådana här cuper o fylla på med nyttiga mellanmål)
Beslutet att inte delta på den gemensamma invigningen och efterföljande HIF-matchen på torsdag kväll (som vi har möjlighet till) grundar sig på att vi spelar tidiga matcher på fredagen. Vi behöver komma på plats och förbereda oss för fredagens matcher i lugn och ro (med taktik o sammanhållning)
Under cupen behöver vi hjälp med transporter av föräldrar men det hoppas vi kan lösas! (Det kommer bli lagvis då olika spelplatser kommer gälla för KFF vit och KFF röd)

Spelschema och kartor till boende och spelplatser mm finns på Eskilscupen.nu.
OBS! Tidigare meddelad kostnad på 1000 kr för kost och logi ska vara 1125 kr. Ursäkta felaktig info. (Vi får nu en extra natt och frukost)

Hör av om ni vill att er son ska åka med någon av oss ledare till Helsingborg på torsdagen.

Lagindelningen kommer under veckan
Md 1c918abb2d5b
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub