P17
Topp1

Om skada uppstår!

Publicerad 2018-04-24 08:42
Förlopp då skada/sjukdom uppstår 1. Akut omhändertagande sker av Rehabteam om de finns på plats (annars av ansvarig tränare).


Förlopp då skada/sjukdom uppstår
1. Akut omhändertagande sker av Rehabteam om de finns på plats (annars av ansvarig tränare).
2. Sjukgymnast tar ansvaret så snart som möjligt och vid behov involveras läkare 3. Spelaren ansvarar för att skadan anmäls till Folksam på telefon 0771-950 950. Ta hjälp av sjukgymnast om du är osäker. VIKTIGT att skadan registreras hos Folksam omgående!
4. Om sjukgymnast anser att behov av MR eller annan röntgen skall ske måste en remiss skickas från läkare till aktuell undersökning. Sjukgymnast ansvarar för att kontakta KFF:s läkare för remiss. Behandlande läkare är ansvarig för remittering till aktuell undersökning. Läkaren informerar spelaren. Denna turordning är ett måste enligt lag och inget KFF kan påverka. (Det betyder ex att sjukgymnast INTE själv kan ordna röntgentid)
5. Vid eventuell operation samlas läkare, sjukgymnast, tränare och spelaren för diskussion kring förfaringssätt och rehabilitering.
6. Om du som SPELARE på egen hand söker upp alternativ sjukgymnast, läkare eller annan hjälp sker detta helt på eget ansvar och på SPELARENS egen bekostnad. Alternativ behandling skall alltid godkännas av KFF.
Notera att det är du som ansvarar för att din skada anmäls till försäkringsbolaget!

Md 1c918abb2d5b
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub