Topp1

Gå lineup på Kalmar FFs hemmamatcher.

Det finns många fotbollslag som önskar uppleva känslan att gå in som Lineup vid en Allsvensk match på Guldfågeln Arena!

Vill ni i ert lag gå lineup maila lucas@kalmarff.se: Namn på ansvarig som följer med laget, telefonnummer samt vilken förening, antal barn, och ålder på barnen, och kom gärna med eget önskemål om vilken match ni vill vara med på.

Detta gäller för Line up.

  • Lineup är för flick eller pojklag i åldern 5-8 år. Vi behöver 25 barn till varje match och ni kan själva ta ut 25 barn från er förening. Ni kan även anmäla ert lag med mindre antalet spelare och sedan få gå tillsammans med ett annat lag från någon annan förening.
  • Lineup ska vara på plats en timme innan avspark och får matchkläder att byta om till på arenan.
  • Barnen som går får 50 st Line-up biljetter till matchen till de barnen som går Line-up (25 st) och till en förälder per barn (25 st).
  • Vill det laget som går Line-up köpa till biljetter till den andra föräldern, syskon, mor- och farföräldrar går det bra. Dessa biljetter placeras i anslutning till de 50 Line-up biljetterna så alla sitter tillsammans. Föreningen sammanställer en lista över hur många extrabiljetter som önskas och skickar denna beställning via mejl till nettan@kalmarff.se senast 4 vardagar innan match. Extrabiljetterna hämtas ut och betalas på
  • matchdag samtidigt som uthämtning av Line-up biljetterna.



    Md 1c918abb2d5b
    Md grasroten banners 250x120
    Md mala farg il
    Md index
    Md sponsorhuset
    Stöd Kalmar FF Ungdom
    Nyheter via RSS
    Levererat av MyClub