Topp1

Vid skada eller behov av sjukgymnast ungdomspelare

Vid allvarligare skador på ungdomsspelare så kan spelare och ledare utgå från nedan handlingsplan.

Handlingsplan: Ring Folksam Spelklar Försäkring 020-441111.

Råd och vård för idrottsskador. "Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och din medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador": 020-441111.

2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.

3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.

4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen. OBS! Numret till Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet. Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.


I Kalmar finns även Ingvar Palmgren Leg.Sjukgymnast som vi kan ringa till Certified Sports Physiotherapist Specialistläkargruppen i Kalmar AB Skeppsbrogatan 47 39231 Kalmar WWW.slgab.se Ingvar.palmgren@slgab.se tel. 048088885

Md test gif 2
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub