Topp1

Säsongskort 2022

SÄSONGSKORT 2022 FÖR AKTIVA I FÖRENINGEN

Ni som ledare och spelare i Kalmar FF gör en viktig insats för oss och vi vill gärna att ni kommer och stöttar laget på våra hemmamatcher på Guldfågeln Arena!

I träningsavgiften ingår säsongskort till Kalmar FF:s allsvenska hemmamatcher. Dock måste alltid en aktiv anmälan göras för att få ut säsongskortet, det kommer alltså inte per automatik. Erbjudande om säsongskort riktar sig även till övriga i familjen, såsom föräldrar, syskon, respektive och barn för att kunna få en härlig familjeaktivitet ihop.

Säsongskorten är placerade på en del av sektion F.

Är man inte längre aktiv i föreningen får man ingen information eller erbjudande om säsongskort fast man haft säsongskort året innan. Detta beror på att erbjudandet endast riktar sig till aktiva i föreningen och deras familjer innevarande år. Vi hänvisar i det fallet till köp av säsongskort på vår Familjeläktare för att kunna fortsätta se våra matcher på plats.

Här nedan följer information om hur detta fungerar, det finns två alternativ, läs under det alternativet som gäller just dig för att veta hur du ska gå till väga.

Ny i föreningen eller du som haft säsongskort tidigare år än 2021 men inte under 2021:

När du läst hela informationen på denna sida så gör du din anmälan enligt instruktioner under "så här bokas säsongskort".

Hade säsongskort 2021:

Alla som haft säsongskort under en säsong får erbjudande om att förnya och behålla samma plats säsongen efter, så länge man fortfarande är aktiv i föreningen. Ett vykortsutskick per post görs i december med uppgifter som reservationsnummer, sista förnyelsedag och övrig information som behövs. Sista datumet för att förnya för denna säsong är den 28 februari 2022. Därefter kan vi inte garantera att vi hinner handlägga dessa säsongskort inför starten av allsvenskan. Om ni bytt adress är det viktigt att ni meddelar detta så justering kan göras så informationen kommer fram.

Är du spelare i Kalmar FF kan du köpa enligt följande:
Spelare i Kalmar FF 5 t.o.m. 19 år

Spelare får ett (1) fritt säsongskort
Föräldrar kan köpa säsongskort för 1000 kr styck (ord pris 3000 kr)
Syskon t.o.m. 17 år kan boka fria säsongskort (om minst en förälder köper)

Är du ledare i Kalmar FF kan du köpa enligt följande:
Ledare i Kalmar FF

Ledare får ett (1) fritt säsongskort
Respektive kan köpa säsongskort för 1000 kr styck (ord pris 3000 kr)
Ledarens barn t.o.m. 17 år kan boka fria säsongskort


SÅ HÄR BOKAs säsongskort

Mejla in er beställning till nettan@kalmarff.se. Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot beställningar via telefon och sista beställning och betalningsdag av säsongskorten är den 28 feb 2022. Därefter kan vi inte garantera att vi hinner handlägga dessa säsongskort inför starten av allsvenskan. Ange följande i mejlet:

  • Hur många säsongskort ni vill ha totalt
  • Fördelning på spelare, ledare, föräldrar, respektive, syskon/barn under 17 år
  • För- och efternamn, adress, postnummer, ort, mobilnummer, mejladress på den aktiva i föreningen (har inte barnet en mejladress, skriv den förälderns mejladress som kommer lösa ut säsongskorten på webben)
  • Lagtillhörighet
  • När vi tagit emot och handlagt beställningen skickas en bokningsbekräftelse ut till mejladressen ni uppgett. I den finns en länk till registrering och betalning av säsongskorten som ni då gör via vår biljettsida på webben där ni sedan följer köpflödet. Har vi några frågor innan vi kan boka in säsongskorten hör vi av oss även då på mejladressen ni uppgett
  • De fria säsongskorten är personliga och missbrukas de så kommer de att återkallas

Har ni några frågor kring detta, vänligen kontakta Nettan på Kalmar FF via mejl nettan@kalmarff.se.

Välkomna på våra matcher och tack för att ni är aktiva i vår förening!

Md 1c918abb2d5b
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub