Topp1

Uppstart för barn födda 2017

Publicerad 2022-03-30 10:31
​I april är det uppstart för barn födda 2017 och vi har max 20 platser i laget.

I april är det uppstart för barn födda 2017 och vi har max 20 platser i laget.

Träningen kommer att vara på söndagar med start söndagen den 24 april kl 9.00 på Gasten B-plan (gräsplanen längst bort på Gasten).

Vi kommer att hålla i de första tillfällena för att visa hur en träning är uppbyggd, vi vill även ha hjälp av er föräldrar att ni är delaktiga om ni kan tänka er och hjälpa till. Det är en otroligt rolig upplevelse att vara ledare och ha fotbollen tillsammans med sitt barn. Önskemålet från oss är att det är minst 6 ledare per lag och gärna någon kvinnlig ledare. Vi vill att föräldrar är närvarande de första träningar så barnen känner sig trygga.

Tid kl. 9-10 plats Gasten B-plan.

Anmäl er till kölistan Via denna länk så hör vi av oss om det finns plats i laget.

Info:

Kalmar FF har ett stort tryck på ungdomsverksamheten vilket medför att vi tyvärr inte kan ta emot alla barn och ungdom som vill spela hos oss.

Vi vill inte heller växa mer och ha för stor ungdomsverksamhet då det kommer innebära att andra lokala föreningar i Kalmar kommun får svårt att få ihop lag i sina ålderskullar. Vi vill att barnen ska ha nära till andra lag och att det finns flera lag att möta för oss i närliggande lokala föreningar. Vi har därför satt ett tak på 20 spelare per ålderskull. I samband med första träningstillfället kommer vi även att hålla föräldrainformation.

Anton Wirén Ungdomsansvarig 5-12 år

För mer info.

Epost: antonwiren93@gmail.com

Mobil: 076-632 20 85

Md 1c918abb2d5b
Md grasroten banners 250x120
Md mala farg il
Md index
Md sponsorhuset
Stöd Kalmar FF Ungdom
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub